Cégünk Csapatunk Konferenciaszervezés Referencia Kapcsolat
www.visithungary.jp ayurvedautazas.com angol
     
  Cégünk

„Japán precízség elérhető közelségben”

 
A Gala Tours Idegenforgalmi Kft-t 1991-ben alapítottam.
Tulajdonostársammal, Szteklács Gabival együtt 30-30 év szakmai gyakorlatot tudhatunk magunk mögött. Fiatal kollégáim is 5 év tapasztalattal rendelkeznek a rendezvényszervezés és az utaztatás területén.
A cég fő profilja a japán beutaztatás, amely mellett már az első években is foglalkoztunk rendezvényszervezéssel. A japán piacon elvárt és megtanult igényességet és precizitást sikerrel és a megrendelők nagy megelégedésére tudjuk kamatoztatni a konferencia-, kongresszus és rendezvényszervezés területén. Mára már az ország legnagyobb rendezvényszervezői között tartanak számon bennünket, a Magyar Turizmus Zrt Kongresszusi Irodájának kiemelt partnerei vagyunk.
Szakmai tapasztalatunk palettája széles: referenciával tudunk szolgálni a kis, 15-20 fős tréningektől, az ünnepi rendezvényektől kezdve, a több száz fős belföldi tudományos kongresszusokon keresztül, az 1.000 fős nemzetközi konferenciákig.
Szintén a japán beutaztató múltunknak köszönhetően kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk, amelyek garanciát jelentenek Önnek egy sikeres rendezvényhez. Biztos lehet benne, hogy megnyitjuk az ajtókat Ön előtt!

Galla Zsuzsa

 
e-mail